Υγιεινό σπιτικό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη,μπανάνα και μέλι

Ένα πολύ υγιεινό επιδόρπιο αλλά και πρωινό ή και ελαφρύ βραδινό. Μας χορταίνει χωρίς πολλές θερμίδες και λιπαρά.

Υλικά
½ κούπα γάλα
4 κουταλιές της σούπας βρώμη
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 μικρή μπανάνα
Κανέλα

Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ή πλατύ μπρίκι ρίχνουμε το γάλα, τη βρώμη, τη μπανάνα κομμένη σε φέτες και το μέλι. Ζεσταίνουμε για 3 – 4 λεπτά όλα μαζί μέχρι να αρχίσει να χυλώνει το μίγμα. Το βάζουμε σε ένα μπωλάκι, βάζουμε κανέλα και είτε το τρώμε ζεστό είτε το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει αν το προτιμάμε κρύο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr