Κολπάκια για έξυπνα κορίτσια!

Αν το ξεπάγωμα του καταψύκτη σας προκαλεί κρυάδες και το σιδέρωμα σας φέρνει πονοκέφαλο, τότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη!

Ξεπάγωμα καταψύκτη
Αν χρειάζεται να ξεπαγώνετε τον καταψύκτη σας συχνά, σημειώστε έναν τρόπο, που θα κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Όταν τον ξεπαγώσετε, αλείψτε ή ψεκάστε τον με λίγο φυτικό λάδι. Ο πάγος θα βγαίνει σχεδόν μόνος του μετά.


• Σιδερώστρα και αλουμινόχαρτο
Αν βάλετε ένα αλουμινόχαρτο κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας σας, το σιδέρωμά σας θα γίνεται πιο γρήγορα, αφού το σίδερο θα καίει περισσότερο και η θερμοκρασία θα διατηρείται περισσότερο.

• Τζαμαρία μπάνιου και άλατα
Αν έχετε συρόμενες πόρτες στο μπάνιο σας και βαρεθήκατε να τις καθαρίζετε από τα άλατα του νερού ή υπολείμματα σαπουνιού, δοκιμάστε έναν άλλο τρόπο. Περάστε τις με ένα μαλακό πανί, νοτισμένο με baby oil. Θα γλιτώσετε από τους λεκέδες τουλάχιστον επί αρκετούς μήνες. Νερό, σαπούνι και όλα τα υπόλοιπα θα στραγγίζουν στη μπανιέρα σας, αφήνοντας τη τζαμαρία της πόρτας καθαρή.

• Υγρό σαπούνι
Πώς θα σας φαινόταν να χρησιμοποιείτε υγρό σαπούνι δική σας κατασκευής υιοθετώντας μάλιστα την οικολογική μέθοδο της ανακύκλωσης;.Φυλάτε, λοιπόν, τα υπολείμματα σαπουνιών που δεν μπορείτε πια να τα χρησιμοποιήσετε για να πλυθείτε και, όταν μαζεύονται αρκετά, χτυπήστε τα στο μπλέντερ με λίγο νερό. Έτσι, θα έχετε ένα μοναδικό, ανακυκλωμένο σαπούνι σε υγρή μορφή !!

Ομάδα neadiatrofis.gr