Ο Λουμίδης Παπαγάλος σας ευχαριστεί ακόμα μια φορά γι’ αυτήν τη μεγάλη διάκριση!

Κάθε χρόνο διεξάγεται στην Ελλάδα ο θεσμός FAMOUS BRAND AWARDS που έχει στόχο να αναδείξει τις πιο αγαπημένες μάρκες από όλες τις κατηγορίες προϊόντων & υπηρεσιών.
Πρόκειται για ένα μοναδικό θεσμό, όπου οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα και χωρίς τη βοήθεια λίστας, τις μάρκες με την καλύτερη φήμη ανά κατηγορία.

Το ελληνικό κοινό ανέδειξε και φέτος τον καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, ως τη μάρκα με την καλύτερη φήμη στην κατηγορία του ελληνικού καφέ, καθώς απέσπασε το 1ο Βραβείο, ενώ απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά και το 1ο Βραβείο Χρυσής Φήμης, ανάμεσα σε όλα τα brands που διαγωνίστηκαν σε 40 κατηγορίες συνολικά.

Το βραβείο παρέλαβε η κ. Κατερίνα Κωτσιοπούλου, Group Brand Manager Λουμίδης Παπαγάλος, η οποία ανέφερε για τη συγκεκριμένη βράβευση: «Το βραβείο αυτό αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της μάρκας Λουμίδης Παπαγάλος.

Είναι μια αναγνώριση αφενός της άρρηκτης θέσης του στην ίδια την ιστορία του ελληνικού καφέ και αφετέρου της μοναδικής σχέσης του με τους καταναλωτές σχεδόν έναν αιώνα τώρα.

Μιας σχέσης που στηρίζεται στη σταθερά υψηλή ποιότητα, τη μοναδική απόλαυση αλλά και στις διαχρονικές αξίες που η μάρκα πρεσβεύει, περνώντας τις από γενιά σε γενιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, από τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος σε όλους εσάς με την υπόσχεση να συνεχίσει να χτίζει μαζί σας αυτή τη μοναδική σχέση αγάπης!»