Πεντανόστιμο φρουτοποτό με γιαούρτι, μέλι και κανέλα

Υλικά
1 μπανάνα
½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι
Χυμό από ½ λεμόνι
1 αχλάδι
½ μήλο
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μέλι
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλλα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα φρούτα σε μέτρια κομμάτια.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας. Σερβίρουμε σε γυάλινο ψηλό ποτήρι και αν θέλουμε προσθέτουμε λίγα φύλλα δυόσμου για γαρνιτούρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr