Βραβεία επιχειρηματικής αριστείας στην υγεία

Με το European Foundation for Quality Management (EFQM) – Committed to Excellence πιστοποιήθηκε η εταιρεία ASTELLAS PHARMACEUTICALS AEBE, στο πλαίσιο της Γιορτής της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014», που
διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM εφαρμόζεται στην Ελλάδα συστηματικά από το 2001, αποτελώντας ένα χρηστικό εργαλείο για κάθε ελληνική επιχείρηση. Το Ελληνικό Μοντέλο λαμβάνει υπόψη: το μέγεθος της ελληνικής επιχείρησης, τον χαρακτήρα της, τις συνήθειες της, την πληροφόρησή (ή μη πληροφόρησή) της, την εργοδοτική της συμπεριφορά, την επικοινωνία της εσωτερικά και εξωτερικά, την ευελιξία της και τη λήψη αποφάσεων ως διαδικασία της ελληνικής επιχείρησης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ASTELLAS, κ. Γεώργιος Λάιτμερ δήλωσε σχετικά: «Η πιστοποίηση EFQM επιβεβαιώνει την δέσμευση της ASTELLAS στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της μέσα από τη δημιουργία δομών, που επιτρέπουν την καινοτομία, την ποιοτική και εργονομική εξέλιξη στη λειτουργία της. Περαιτέρω, συμβάλλει ουσιαστικά στην διαμόρφωση μίας κουλτούρας εργασίας, η οποία δίνει πρόσθετη δυναμική στην επιχειρηματική μας ανάπτυξη, καθώς γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί στον τρόπο με τον οποίο οργανώνουμε, βελτιώνουμε, υλοποιούμε».
Την πιστοποίηση της εταιρείας ASTELLAS με το EFQM Committed to Excellence παρέλαβε ο κ. Ευστάθιος Γαβριελάτος, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας & Συμμόρφωσης.

Από τη Βίκυ Καρατζαφέρη, υπεύθυνης θεμάτων υγείας neadiatrofis.gr