Λαχταριστές αραβικές πίτες με ντομάτα, φέτα και ελιές

Υλικά για 2 άτομα
2 ααραβικές πίτες
2 μικρές ντομάτες
150γρ τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών

4 κουταλιές της σούπας ροδέλες από μαύρες ελιές
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τις αραβικές πίτες για 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε δυνατό φούρνο για 3-4 λεπτά. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και θρυμματίζουμε τη φέτα με το χέρι μας. Αναμιγνύουμε τις ντομάτες με τη φέτα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και τις ελιές και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τις αραβικές πίτες με το υλικό που φτιάξαμε και τις τυλίγουμε καλά σε ρολό. Τις καταναλώνουμε αμέσως, γιατί διαφορετικά η ντομάτα μουλιάζει την αραβική πίτα και τη διαλύει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr