Πίτα «στο φτερό» με Μινέρβα Benecol λευκό τυρί

Μια υγιεινή πίτα, χωρίς πολλά λιπαρά, λόγω της επιλογής υλικών χαμηλών σε λιπαρά, όπως η γαλοπούλα, το άπαχο γιαούρτι και το λευκό τυρί.

Υλικά
100 γρ Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
4 φέτες βραστή γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο
1 αυγό
1 κούπα τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. ελαιόλαδο για το άλειμμα
1 κ.γ. ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
4 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 190 C. Αλείφουμε ένα ταψί με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη. Όταν ζυμωθούν, απλώνουμε το μείγμα πάχους 2 εκατοστών. Ψήνουμε για 30 λεπτά.

Πηγή : benecol.gr