Στραπατσάδα με κάπαρη και κρεμμύδια

Υλικά
3 αυγά
2-3 κουταλιές της σούπας Χωριό φέτα ή Χωριό Κατσικίσιο ή Χωριό Γραβιέρα Ώριμη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι του τσαγιού κάππαρη (ξεπλυμένη και στραγγισμένη)
1/4 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Αφού κάψει ελαφρά, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί και προσθέτουμε την κάππαρη. Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά, έχοντας ρίξει ελάχιστο αλάτι (γιατί η κάπαρη είναι ήδη αλατισμένη), και τα βάζουμε κι αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε το μείγμα με ένα πιρούνι μέχρι να πήξουν τα αυγά. Βγάζουμε την στραπατσάδα και τη σερβίρουμε με Χωριό φέτα ή Χωριό Κατσικίσιο ή Χωριό Γραβιέρα Ώριμη.

Πηγή : minervahorio.gr