Φιλετάκια κοτόπουλο με πορτοκάλι, ελιές και μουστάρδα

Υλικά
500γρ φιλέτο στήθος κοτόπουλο
2 μέτρια πορτοκάλια
20 μεγάλες πράσινες ελιές
½ φλιτζάνι μουστάρδα

Χυμό από 2 λεμόνια
1 πιπεριά Φλωρίνης
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο

Εκτέλεση
Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μπουκιές. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το χυμό λεμόνι και το δενδρολίβανο. Αλείβουμε το κοτόπουλο με το μίγμε της μουστάρδας και το αφήνουμε σε ένα μπολ για 2 ώρες να μαλακώσει. Σε ένα πυρέξ τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, αραδιάζουμε τις ελιές, τα πορτοκάλια κομμένα σε χονδρές ροδέλες (χωρίς το φλούδι) και την πιπεριά κομμένα και αυτή σε ροδέλες. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 1 λίτρο νερό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά το κρέας και να μαλακώσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr