Ομελέτα με μελιτζάνες, πατάτες και λουκάνικο (ιδανική για σάντουιτς)

ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
1 κιλό πατάτες
2-3 κολοκυθάκια
2-3 μελιτζάνες
2 λουκάνικα με πράσο

2 φλιτζάνια του τσαγιού Χωριό γραβιέρα
Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό για το τηγάνισμα
αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Κόβουμε επίσης σε μικρούς κύβους τα λουκάνικα και τη Χωριό γραβιέρα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό Χωριό Ελαιόλαδο Κλασικό και τηγανίζουμε τις πατάτες, τις μελιτζάνες, τα κολοκυθάκια και τα λουκάνικα μέχρι να ψηθούν καλά. Τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας (να τραβήξει το περιττό λάδι). Σε ένα ταψί με στρωμένο λαδόχαρτο, ρίχνουμε τα τηγανισμένα λαχανικά, το λουκάνικο, τη Χωριό γραβιέρα, και περιχύνουμε από πάνω με τα αυγά. Τα ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε την ομελέτα στο φούρνο στους 200°C για περίπου 15 λεπτά.

Πηγή : minervahorio.gr