Xριστουγεννιάτικη γέμιση για τη γαλοπούλα

Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
300 γραμμ. βρασμένα και καθαρισμένα κάστανα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ φλιτζάνι ρύζι κίτρινο

1 φλιτζάνι του καφέ κουκουνάρι
¾ φλιτζανιού γραμμ. σταφίδες
1 ποτήρι λευκό κρασί
15 κόκκους μπαχάρι
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά, πρόσθετετε τον κιμά και σοτάρετε για άλλα 4 λεπτά. Ρίξτε το ρύζι και σοτάρετε για 1 ακόμη λεπτό. Σβήστε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέστε τις σταφίδες, τα κάστανα και το κουκουνάρι.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μπαχάρι μαζί με 1 ποτήρι νερό και σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.

Xριστουγεννιάτικη γέμιση για τη γαλοπούλα Reviewed by Xaris Georgakakis on 12/24/2016 06:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Νέα Διατροφής ©2015
Powered By BV

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.