Σούπα βελουτέ αποτοξίνωσης με γιαούρτι και κρουτόν

Υλικά
1 μπρόκολο
1 λάχανο (κατά προτίμηση κόκκινο)
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο

1/2 στραγγιστό γιαούρτι (2 %)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Σοτάρετε τα λαχανικά με 1 κουταλιά της σούπας λάδι και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό για να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια μέσα στην κατσαρόλα τα πολτοποιείτε με μια ράβδο ή στο μίξερ. Σε ένα μπωλ χτυπάτε ελαφρώς το γιαούρτι με το κορν φλάουερ. Σερβίρετε ζεστή τη σούπα στα πιάτα και προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα του γιαουρτιού σε κάθε πιάτο, βάζετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε και λίγα κρουτόν.

Σούπα βελουτέ αποτοξίνωσης με γιαούρτι και κρουτόν Reviewed by Xaris Georgakakis on 1/02/2017 06:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Νέα Διατροφής ©2015
Powered By BV

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.