Τονοσαλάτα με αυγά και μαγιονέζα

Υλικά
4 κονσέρβες τόνο σε νερό
4 αυγά βρασμένα
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο

4 κουταλιές της σούπας πράσινη πιπεριά
2/3 φλιτζάνι του τσαγιού μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο
40 ml χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τον τόνο -τον οποίο έχουμε προηγουμένως στραγγίξει καλά-, το σέλινο, την πιπεριά και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Προσθέτουμε τα αυγά, τη μαγιονέζα, το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο. Η σαλάτα είναι έτοιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες : minervahorio.gr

Τονοσαλάτα με αυγά και μαγιονέζα Reviewed by Xaris Georgakakis on 1/01/2017 06:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Νέα Διατροφής ©2015
Powered By BV

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.