Παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα

Υλικά
1 στήθος και 1 μπούτι χωρίς πέτσα, με κόκκαλο, κομμένα παϊδάκι
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
1 κ.γ. σκόνη μουστάρδας

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 κ.σ. λευκό κρασί
1 κ. εσπρέσσο καπνιστή πάπρικα
Αλάτι – πιπέρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι και το χυμό του

Εκτέλεση
Σε μια μικρή λεκάνη τοποθετούμε τα παϊδάκια και προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη, τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο κομμένη σε κύβους, τη σκόνη μουστάρδας, το σκόρδο, το κρασί, την πάπρικα, το ξύσμα λεμονιού, το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 C (αέρα και γκριλ), βάζουμε τα παϊδάκια σε ένα ταψί, τα αλατίζουμε και ψήνουμε για 35 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Tip: Σερβίρουμε με σαλάτα λάχανο-καρότο, τριμμένο σκόρδο και λαδολέμονο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο benecol.gr

Παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα Reviewed by Xaris Georgakakis on 2/17/2017 06:00:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Νέα Διατροφής ©2015
Powered By BV

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.