Έτσι θα μεγαλώσουν τα νύχια σας πιο γρήγορα!

Το νύχι, αποτελείται από νεκρά, συμπιεσμένα κύτταρα, τα οποία έχουν ως βασικό συστατικό τους την κερατίνη.

Τα νύχια στα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών αυξάνονται συνήθως 1/8 της ίντσας ανά μήνα, και μεγαλώνουν πιο γρήγορα τον ζεστό καιρό. Για να βοηθήσουμε να μεγαλώσουν τα νύχια μας γρήγορα, θα πρέπει να ακολουθούμε μια σωστή διατροφή, καθώς και να χρησιμοποιούμε φυσικά έλαια για την καλή ανάπτυξη τους.

Αυτό που ουσιαστικά πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να διατηρούμε την υγρασία τους σε υψηλά επίπεδα καθώς και τη δύναμη τους, ώστε να βοηθήσουμε στο ρυθμό ανάπτυξη τους.

Για να βοηθήσετε τα νύχια σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω συνταγή με φυσικά έλαια.

Οδηγίες
– Ανακατέψτε ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Είναι μια απλή,φυσική και σπιτική συνταγή για αύξηση των νυχιών. Χρησιμοποιήστε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 10 σταγόνες χυμό λεμονιού για να δημιουργήσετε ένα σπιτικό λάδι που μπορείτε να εφαρμόσετε σε ολόκληρο το νύχι κάθε δεύτερη μέρα.
-Άλλες συνταγές που είναι τέλειες για τα νύχια σας, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τα μαλλιά και το δέρμα σας είναι το αμυγδαλέλαιο, το καστορέλαιο, το λάδι από σπόρους κολοκύθας ,το amla oil και argan oil . Το Jojoba oil και το λάδι καρύδας βοηθούν επίσης στο να μεγαλώσουν τα νύχια πιο γρήγορα.
Ομάδα neadiatrofis.gr