Μάσκα για λιπαρά δέρματα κατά της ακμής

Το έλαιο που εκκρίνεται από τους αδένες του δέρματος προσελκύει εύκολα τη σκόνη από την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα την απόφραξη των πόρων και κατά συνέπεια τα σπυράκια. Έτσι, ο τακτικός καθαρισμός, η τόνωση και η ενυδάτωση του προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα βοηθά το δέρμα να μένει καθαρό, χωρίς σπυράκια.

Μάσκα για λιπαρά δέρματα κατά της ακμής:

Χυμός λεμονιού και μέλι:
Ο χυμός λεμονιού περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο μπορεί να εξουδετερώσει και να ελέγξει την έκκριση του λαδιού του λιπαρού δέρματος. Έχει την ικανότητα να μειώσει αποτελεσματικά τα σπυράκια. Το οξύ μπορεί να σκοτώσει τα επιβλαβή βακτήρια που προκαλούν ακμή, μαζί με τη μείωση των ουλών.
Το μέλι έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία της υγρασίας του δέρματος. Το μέλι δίνει ένα φυσικό λαμπερό δέρμα και βοηθά επίσης στη μείωση των σπυριών.
Πώς να το φτιάξετε:
Πάρτε 1 κουταλιά φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και να την ίδια ποσότητα μελιού σε ένα καθαρό μπολ. Ανακατέψτε τα καλά. Θα πάρετε ένα παχύ υγρό –  πάστα.
Απλώστε το σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας πρώτα.
Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι βαμβάκι για να εφαρμόσετε αυτό το μείγμα σε όλο το πρόσωπο.
Αφήστε το μείγμα στο πρόσωπο για 15 έως 20 λεπτά.
Μετά από 15 λεπτά, ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Θα παρατηρήσετε άμεση μείωση της ακμής και μια φωτεινή λάμψη στο πρόσωπό σας. Επίσης, αυτή η θεραπεία βοηθά να εξασθενίσει τα σημάδια της ακμής. Αυτό μπορείτε να το κάνετε αυτό δύο φορές την εβδομάδα.

Ομάδα neadiatrofis.gr