Υλικά
250γρ σοκολάτα κουβερτούρα
150γρ ινδοκάρυδο
70γρ μαργαρίνη
2 αυγά
160γρ άχνη ζάχαρη

80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού baking powder

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τα αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη. Ρίχνουμε στο μίγμα μας τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το ινδοκάρυδο. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στην κατάψυξη για ½ ώρα. Με ένα κουτάλι αφήνουμε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα μας σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε 3-4 εκατοστά μεταξύ τους για να μην κολλήσουν και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 14 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr