Αλμυρά μάφινς με σπανάκι, Χωριό κατσικίσιο τυρί και προσούτο

Υλικά
6 μεγάλα αυγά
1/2 φλ γάλα
3/4 φλ Χωριό κατσικίσιο τυρί, τριμμένο
140 γρ baby σπανάκι, ζεματισμένο και κομμένο
1/2 φλ ψητή κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια

57 γρ προσούτο, σε μακριές λεπτές φέτες
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 C. Βουτυρώνουμε μια θήκη για μάφινς 12 θέσεων. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, 1/4 κ.γ. αλάτι και 1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι. Προσθέτουμε το Χωριό κατσικίσιο τυρί, το σπανάκι και την πιπεριά. Μοιράζουμε το μείγμα στις 12 θέσεις, από πάνω βάζουμε προσούτο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι τα μάφινς να δέσουν στο κέντρο. Αφαιρούμε από το φούρνο, αφήνουμε σε σχάρα για 5 λεπτά να κρυώσουν και αφαιρούμε από τις θήκες. Σερβίρουμε τα μάφινς μας ζεστά.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές μπείτε στο minervahorio.gr