Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 συσκευασία ζελέ
1 φλιτζάνι πεπόνι και αχλάδι κομμένο σε μικρά κυβάκια

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το τοποθετούμε στο ψυγείο και μόλις αρχίσει να γίνεται λίγο πιο παχύρευστο και προτού πήξει το ανακατεύουμε με το παγωμένο γιαούρτι και τα φρούτα. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε μια ώρα προτού σερβίρουμε. Μπορούμε να το σερβίρουμε όπως το παγωτό και να το συνοδέψουμε με σιρόπι από γλυκό βύσσινο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr