Υλικά
½ κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
100γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
½ κουτ. γλυκούπάπρικα γλυκιά
½ σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μούλτι το γιαούρτι , το τυρί, την πάπρικα, το σκόρδο και το ελαιόλαδο και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν και να αναμιχθούν καλά τα υλικά. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το μίγμα μας με το σχοινόπρσο και τα ανακατεύουμε καλά. Το ντιπ αυτό συνοδεύει τέλεια κριτσίνια τυριού ή κρακεράκια.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr