Υλικά
2 αραβικές πίτες
1 μεγάλη ντομάτα (μισή κομμένη σε φέτες και η υπόλοιπη σε κυβάκια)
1 μικρή πιπεριά κέρατο, κομμένη σε ροδέλες
½ ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε κυβάκια
3 ελιές ψιλοκομμένες

100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό (50 γρ. τριμμένο και 50 γρ. σε κυβάκια)
2 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. γ. φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κ. γ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε τις πίτες σε δύο στρογγυλά ταψιά. Για τη χωριάτικη, θα στρώσουμε τη ντομάτα σε κύβους, την πιπεριά, το κρεμμύδι, τις ελιές, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και το Μινέρβα Benecol Λευκό σε κύβους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190˚C για 10 λεπτά. Ραντίζουμε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Για τη μαργαρίτα, θα στρώσουμε την τομάτα σε φέτες, το Μινέρβα Benecol Λευκό, το βασιλικό και το υπόλοιπο ελαιόλαδο, και λίγο αλάτι. Ψήνουμε για 7 λεπτά και γαρνίρουμε με φρέσκο πιπέρι. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.benecol.gr