Υλικά
1 αυγό βρασμένο
1 φέτα τυρί gooda
1 φέτα ζαμπόν γαλοπούλας

1 καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
3 κ. σούπας καλαμπόκι
1 μεγάλο κολοκυθάκι λίγο βρασμένο κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κυβάκια
1 μέτρια κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια

Για τη σάλτσα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί. Κόβουμε το αυγό σε ροδέλες, το τυρί και τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε με τα λαχανικά. Σε ένα σέικερ, ρίχνουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύουμε καλά ώστε να διαλυθεί το μέλι. Ρίχνουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τη σαλάτα για 1 ώρα στο ψυγείο προτού τη σερβίρουμε, ώστε τα λαχανικά να απορροφήσουν ένα μέρος από τη σάλτσα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr