Εύκολα μπισκότα με πούδρα αμυγδάλου και μαύρη ζάχαρη.

Υλικά
150 γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

150 γρ αλεύρι

150 γρ. πούδρα αμυγδάλου

150 γρ μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ ή με το χέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Τοποθετούμε το μίγμα στην κατάψυξη για 1 ώρα. Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπισκότα σε μπαλίτσες τις οποίες πατάμε ελαφρώς με το χέρι μας και τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr