Υλικά
1 πολύ μικρό στρογγυλό καρπούζι
1 μπανάνα
5-6 φράουλες
1 ώριμο αχλάδι
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών

1 κουταλιά της σούπας νιφάδες βρώμης
2 κουταλιές της σούπας δημητριακά ολικής άλεσης
1 κουταλιά της σούπας σπασμένη καρυδόψιχα
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση
Πλένετε καλά το καρπούζι και το σκουπίζετε με χαρτί. Το κόβετε στη μέση και αφαιρείτε τη σάρκα. Έτσι έχετε 2 κομμάτια καρπούζι σαν μπολ σερβιρίσματος. Μέσα στο κενό που άφησε η σάρκα από το καρπούζι ρίχνετε την μπανάνα κομμένη σε ροδέλες, το αχλάδι σε κύβους και περίπου 2 φλιτζάνια καρπούζι καθαρισμένο από τους σπόρους και κομμένο και αυτό σε κύβους. Στη συνέχεια προσθέτετε το γιαούρτι, τη βρώμη, τα δημητριακά, πασπαλίζετε με τα καρύδια και από πάνω ρίχνετε το μέλι. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό σερβίρισμα φρουτοσαλάτας. Μην ανησυχείτε, το φλούδι από το καρπούζι δεν θα επιτρέψει να τρέξουν στα χέρια οι χυμοί της φρουτοσαλάτας σας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr