Υλικά για 2 άτομα
15 μέτριες γαρίδες
2 κουταλιές της σούπας κρέμα βαλσαμικού με γεύση λεμόνι
1 σφηνάκι κονιάκ

1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Αλάτι, κόκκους πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένετε και καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος αφήνοντας μόνο το κεφάλι. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο, τους κόκκους πιπέρι και το θυμάρι και σοτάρετε τις γαρίδες, μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 3-4 λεπτά περίπου. Προσθέτετε αλάτι, ρίχνετε το μέλι και σβήνετε με το κονιάκ. Αφήνετε για δύο τρία λεπτά μέχρι να καραμελώσει η σάλτσα και σερβίρετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr