Υλικά
750γρ γαύρο καθαρισμένο και χωρίς κεφάλι
1 σκελίδα σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 2 λεμόνια
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

½ φλιτζάνι μαϊντανό

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το γαύρο και προσθέτουμε τη ρίγανη, το σκόρδο πολτοποιηξένο, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε τα ψάρια μας σε ταψί περιχύνοντάς τα με τη σάλτσα που δημιουργήθηκε. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr