Υλικά
1/2 φλ Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό
2 κρεμμυδάκια, τεμαχισμένα
1 μέτριο κρεμμύδι, τεμαχισμένο
450 γρ σπανάκι
1/2 φλ φρέσκος άνηθος, τεμαχισμένος
2 αυγά

450 γρ τυρί Χωριό Ελαφρύ, τριμμένο
1 κ.σ. πιπέρι, τριμμένο
8 μεγάλα στήθη κοτόπουλο
Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό
λεμόνι, χυμός
ρίγανη

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό, προσθέτουμε το πράσινο κρεμμυδάκι και το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ. Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα με το σπανάκι να κρυώσει. Προσθέτουμε τον άνηθο, τα αυγά, το Χωριό Ελαρφύ, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλο, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα και το γεμίζουμε με το μείγμα σπανάκι-τυρί. Κλείνουμε τα στήθη κοτόπουλου και ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά. Μετά από 15 λεπτά, περιχύνουμε το κοτόπουλο με Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό, λεμόνι και ρίγανη. Σερβίρουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές μπείτε στο minervahorio.gr