Υλικά
500γρ χυμό λεμόνι
250γρ. ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού τζίντζερ τριμμένο

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το χυμό λεμόνι με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει εντελώς η ζάχαρη. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Ρίχνουμε το μίγμα μας σε σιδερένιο κουτί κατάψυξης και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν θελήσουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη και ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr