Υλικά
1 φλιτζάνι βρασμένο ρύζι μπασμάτι
1 φέτα γραβιέρα για τοστ
1 φέτα τοστ γαλοπούλα βραστή
1 μέτριο αγγουράκι
6-7 ντοματίνια

½ φλιτζάνι καλαμπόκι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι

Εκτέλεση
Σε μια σαλατιέρα ή ένα βαθύ πιάτο κόβουμε σε το αγγουράκι και τα ντοματίνια στη μέση. Ρίχνουμε το καλαμπόκι, το τυρί και τη γαλοπούλα σε μικρά κομμάτια και το μπασμάτι. Σε ένα μπολάκι χτυπάμε τη μουστάρδα με το λάδι και τη μαγιονέζα και αναμιγνύουμε καλά. Ρίχνουμε το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr