Καλοκαιρινή σαλάτα με κινόα, αγγούρι και πιπεριά

Υλικά
1 φλιτζάνι κινόα βρασμένη σε 2 φλιτζάνια νερό
½ φλιτζάνι πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
2 αγγουράκια με το φλούδι ψιλοκομμένα
3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι (αν θέλετε καβουρδισμένο)

1 μέτριο καρότο τριμμένο στον τρίφτη
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ φλιτζάνι χυμό λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ σαλάτας ρίχνουμε την κινόα και όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1/2 ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr