Υλικά (για μια σαλάτα τουλάχιστον 2 ατόμων)
1/2 φλιτζάνι κους κους
2 κονσέρβες τόνο καλά στραγγισμένες
1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε κυβάκια
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο δυόσμο
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
2 κρεμμυδάκια φρέσκα

Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε το κους κους σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει όλο το νερό. Προσθέτουμε στο μουλιασμένο κους κους τους τόνους, το κολοκύθι και την πιπεριά, το δυόσμο, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι.. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr