Υλικά
1 kg καθαρισμένα και χοντροκομμένα καρότα
1 πατάτα κομμένη σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά του εσπρέσσο τζίντζερ τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι

1 κ.σ. Χωριό μαργαρίνη με γιαούρτι
3 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
1 κουταλιά του εσπρέσσο καπνιστή πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο, το τζίντζερ, το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε με νερό ή ζωμό κότας. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αν χρειάζεται. Αν βγει η σούπα πολύ δεμένη, προσθέτουμε λίγο νερό ή ζωμό.

Για περισσότερες πληροφορίες : minervahorio.gr