Υλικά
180γρ μαργαρίνη
100γρ. φυστικοβούτυρο
4 αυγά
200γρ καστανή ζάχαρη
70γρ. λευκή ζάχαρη
2 βανίλιες σε σκόνη

1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κ. γλυκού baking powder
150γρ. σταγόνες κουβερτούρα

Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) και το φυστικοβούτυρο μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά. Χτυπάμε το μίγμα μας για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και τη βανίλια. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε και τις σταγόνες της κουβερτούρας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα μέχρι να έχουμε μια ομοιογένεια στο υλικό μας. Ρίχνουμε το μίγμα σε λαδωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (στον αέρα) στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να βουτάμε ένα ξύλο το οποίο θα βγαίνει καθαρό. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε. Το γαρνίρουμε με αρκετή ζάχαρη άχνη.