Κορμός σοκολάτας

Εύκολο γρήγορο και διαχρονικό γλυκό από τον παλιό καλό καιρό

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
250 γρ. βούτυρο αγελάδος ή ένα πακέτο βιτάμ
1 κούπα κακάο
2 1/2 κούπες ζάχαρη άχνη
1/3 κούπας κονιάκ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάμε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα βρέχουμε με 3-4 κουταλιές γάλα. Ανακατεύουμε το κακάο με τη ζάχαρη και τα κοσκινίζουμε. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το κακάο, το βούτυρο αγελάδος και το κονιάκ καλά, ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα σοκολάτας.

Ανακατεύουμε τα καρύδια με τα μπισκότα και τα βάζουμε στο μίγμα σοκολάτας, να αναμιχθούν καλά.

Τυλίγουμε το μίγμα σε λαδόκολα, την οποία αν θέλουμε, την έχουμε καλύψει με τρούφα σοκολάτας, φτιάχνοντας ένα ρολό. Τέλος, βάζουμε το γλυκό στην κατάψυξη και το αφήνουμε να κρυώσει.