Υλικά για 4 άτομα
300γρ φαρφάλες
150 γρ. γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια
4-5 μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι καλαμπόκι

1 μέτρια πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
150 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
χυμό και ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό όσο γράφει η συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα μανιτάρια, το καλαμπόκι και την πιπεριά και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ το τυρί κρέμα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα συστατικά της. Διατηρείτε στο ψυγείο, αλλά σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr