Υλικά
½ πακέτο λαζάνια
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 φλιτζάνι πεκορίνο τριμμένο
1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1 φλιτζάνι γκούντα τριμμένο

1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
3 φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
2 αυγά
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το αλεύρι συνεχίζοντας το χτύπημα, ώστε να φτιάξουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Σε ένα μικρό πυρέξ ρίχνουμε 3-4 κουταλιές της σούπας από το μίγμα των αυγών με το γάλα και απλώνουμε να πάει παντού. Στρώνουμε μια στρώση λαζάνια και πασπαλίζουμε λίγο το καλαμπόκι και λίγο από τα 4 τυριά, φροντίζοντας να κρατήσουμε τη μισή γκούντα για το τέλος. Βρέχουμε και πάλι τα λαζάνια με 3-4 κουταλιές από το μίγμα αυγού, γάλακτος και συνεχίζουμε να προσθέτουμε κατά τον ίδιο τρόπο λαζάνια, τυριά και καλαμπόκι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας. Στο τέλος ρίχνουμε όλο το μίγμα αυγού, γάλακτος και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του φαγητού μας με την τριμμένη γκούντα που κρατήσαμε. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr