Υλικά
180 γρ ζάχαρη καστανή
½ κεσεδάκι Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 αυγό
300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. μαγειρική σόδα

1 κ.γ. κανελόσκονη
1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ σταφίδα μαύρη ξερή
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να γίνει μια ζύμη. Την τοποθετούμε στο ψυγείο για 45 λεπτά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 C. Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και ανοίγουμε τη ζύμη με έναν πλάστη. Κόβουμε με ένα μαχαίρι τετράγωνα κομμάτια, στρώνουμε μια λαδόκολλα στο ταψί και τα ψήνουμε για 15 λεπτά.

Πηγή : benecol.gr