Υλικά
250γρ κοφτό μακαρονάκι ή μίνι πέννες ή φαρφάλε
4 φέτες του τοστ γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε μικρά κομματάκια
200γρ φέτα θρυμματισμένη
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
1 ½ ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 αυγό

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό στο μισό χρόνο από ότι γράφει η συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα μικρό πυρέξ. Προσθέτουμε τη φέτα, τη μισή γραβιέρα και τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε σε αυτό το γάλα και αναμιγνύουμε καλά. Ρίχνουμε το μίγμα μας στα ζυμαρικά έτσι ώστε να πάει παντού, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την υπόλοιπη γραβιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr