Ομελέτα φούρνου με πατάτες και φέτα

Υλικά για 2 άτομα
1 μεγάλη πατάτα
120γρ τυρί φέτα χαμηλών λιπαρών
3 αυγά (1 ολόκληρο και 2 ασπράδια)

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την πατάτα και την κόβουμε σε κυβάκια. Τη βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί την αλατοπιπερώνουμε, τη ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε μικρό πυρέξ μαζί με τη φέτα (θρυμματισμένη) και τα αυγά χτυπημένα καλά. Ξανατοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει αρκετά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr