Υλικά
1 στήθος και 1 μπούτι χωρίς πέτσα, με κόκκαλο, κομμένα παϊδάκι
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ.γ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
1 κ.γ. σκόνη μουστάρδας

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 κ.σ. λευκό κρασί
1 κ. εσπρέσσο καπνιστή πάπρικα
Αλάτι – πιπέρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι και το χυμό του

Εκτέλεση
Σε μια μικρή λεκάνη τοποθετούμε τα παϊδάκια και προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη, τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο κομμένη σε κύβους, τη σκόνη μουστάρδας, το σκόρδο, το κρασί, την πάπρικα, το ξύσμα λεμονιού, το πιπέρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 C (αέρα και γκριλ), βάζουμε τα παϊδάκια σε ένα ταψί, τα αλατίζουμε και ψήνουμε για 35 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Tip: Σερβίρουμε με σαλάτα λάχανο-καρότο, τριμμένο σκόρδο και λαδολέμονο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο benecol.gr