Υλικά
1 αχλάδι ώριμο
1 μεγάλο καρότο
1 μεγάλο μήλο
1 μέτρια μπανάνα
½ φλιτζάνι φράουλες

1 μεγάλο ακτινίδιο
Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Βάζουμε το μήλο και το καρότο στον αποχυμωτή και παίρνουμε το χυμό τους. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα φρούτα σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό από το πορτοκάλι και το χυμό μήλο- καρότο και το μέλι. Χτυπάμε καλά ώστε να δημιουργηθεί ένας ομοιογενής χυμός. Ρίχνουμε το μίγμα μας στις ειδικές θήκες που φτιάχνουν παγωτά ή γρανίτες σε ξυλάκι και σκεπάζουμε. Παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες και είναι έτοιμα για κατανάλωση. Τα παιδιά θα καταναλώνουν μια γλυκιά γρανίτα, φτιαγμένη όμως από φρέσκα φρούτα χωρίς ζάχαρη.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr