Υλικά για 25 παστέλια
250γρ σουσάμι
200 γρ βρώμη
4 κ.σ. καστανή ζάχαρη
3 κ.σ. μέλι
Λίγη κανέλα

Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το σουσάμι σε δυνατή φωτιά να καβουρντιστεί ελαφρώς για 5-7 λεπτά. Αδειάζουμε την κατσαρόλα από το σουσάμι και βάζουμε την ζάχαρη να γίνει καραμέλα. Κλείνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι να λιώσει μαζί με την καραμέλα. Όταν λιώσει καλά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού η καραμέλα με το το μέλι. Παίρνουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω το μίγμα . Βάζουμε από πάνω κι άλλη λαδόκολλα και με τον πλάστην πλάθουμε να ανοίξουμε ένα χοντρό φύλλο. Χαράσουμε ελαφρώς όσο είναι μαλακό. Αφήνουμε να κρυώσει κ το κόβουμε προσεκτικά σε κομμάτια.

Πηγή