Υλικά
2 μέτρια ψαρονέφρια
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
300 γραμμάρια μανιτάρια λευκά κομμένα σε τέταρτα

½ φλιτζάνι κονιάκ
1 φλιτζάνι μουστάρδα
20 κόκκους πιπέρι (πολύχρωμα)
2 κουταλιές της σούπας μπαχάρι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ροδίζουμε στο ελαιόλαδο το ψαρονέφρι κομμένο σε μπουκιές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αφού μαλακώσει ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σιγοψήνουμε μέχρι να στραγγίξουν τα υγρά και μετά σβήνουμε με το κονιάκ. Προσθέτουμε τη μισή μουστάρδα και περίπου2 φλιτζάνια νερό, το μπαχάρι, τα πιπέρια και αλάτι. Σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει καλά το ψαρονέφρι, προσθέτοντας εφόσον χρειάζεται νερό κατά διαστήματα. Όταν το ψαρονέφρι είναι ψημένο προσθέτουμε και την υπόλοιπη μουστάρδα και βράζουμε λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr