Υλικά
1 μικρή πράσινη λόλα
½ iceberg
½ ελληνικό μαρούλι
100 γρ Χωριό γραβιέρα σε φέτες
2 κ.γ. σουσάμι

3 αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα
4 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό
1 ½ κ.σ. μηλόξιδο ΤΟΠ
1 κ.γ. μέλι
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε. Τα κόβουμε με το χέρι και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο, τη γραβιέρα και τα αποξηραμένα σύκα. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ανακατεύουμε καλά. Μοιράζουμε σε δύο πιάτα και περιχύνουμε με το μέλι.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές μπείτε στο minervahorio.gr