Υλικά
2 φλιτζάνια baby σπανάκι
1 ώριμο αβοκάντο
2 κουταλιές της σούπας σπασμένη καρυδόψιχα
1 ματσάκι ρόκα
10 μικρά ντοματίνια

2 κουταλιές της σούπας κρουτόν
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι

Εκτέλεση
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε ένα μπολ το σπανάκι, τα ντοματίνια, τη ρόκα και το αβοκάντο.
Προσθέτουμε τα κρουτόν και την καρυχόψιχα.
Σε ένα σέικερ χτυπάμε το ελαιόλαδο, με το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr