Υλικά
½ κιλό σαρδέλα, καθαρισμένη και στραγγισμένη
1 κ. γ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 κ. σ. ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 κ. γ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180˚C. Σε ένα ταψί, απλώνουμε τις σαρδέλες, τις αλατοπιπερώνουμε, τις ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 15 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το φρέσκο κρεμμυδάκι, για 2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού, αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φρέσκια ρίγανη. Σερβίρουμε τις σαρδέλες και περιχύνουμε τη σάλτσα. Συνοδεύουμε με χόρτα ή σαλάτα εποχής. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη.

Πηγή : benecol.gr