Υλικά
500 γραμμ. ριγκατόνι
2 μεγάλα κρεμμύδια
½ φλιτζάνι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
1 κ.γ. θυμάρι

1 ½ φλιτζάνι απάκι κομμένο σε κυβάκια
Λάδι-αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και το απάκι σε κυβάκια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο για 3-5 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και λίγο αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουν να μαγειρευτούν για 10 λεπτά. Βράζουμε τα ριγκατόνι. Προσθέτουμε τα ριγκατόνι χωρίς τα υγρά τους στο μίγμα με τα κρεμμύδια και το απάκι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ½ φλιτζάνι από το νερό που έβρασαν τα ριγκατόνι. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr