Υλικά
3-4 μεγάλα λευκά μανιτάρια
1 μεγάλο αχλάδι
4 κουταλιές της σούπας καρυδόψιχα σπασμένη
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά

2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο

Εκτέλεση
Πλένουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε μέτρια φετάκια. Πλένουμε καλά το αχλάδι και χωρίς να το ξεφλουδίσουμε το κόβουμε σε κυβάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τα μανιτάρια, το αχλάδι και την καρυδόψιχα και προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο και το μηλόξυδο. Ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα μίγμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον ½ ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr