Σοκολατάκια με ταχίνι, κακάο και σπόρους chia

Υλικά (για περίπου 25 σοκολατάκια):
250 γρ. ταχίνι
5 κουταλιές της σούπας σπόρους chia
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές κακάο

1/4 φλιτζανιού χυμός πορτοκαλιού

Για την επικάλυψη:
Φιστίκια Αιγίνης

Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ χτυπάμε το ταχίνι, το μέλι, το κακάο και τον χυμό του πορτοκαλιού, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους σπόρους chia και ανακατεύουμε το μίγμα με ένα κουτάλι. Σκεπάζουμε το μίγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
Μετά, πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο, όπου και διατηρούνται.