Υλικά
1 μπρόκολο
1 λάχανο (κατά προτίμηση κόκκινο)
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο

1/2 στραγγιστό γιαούρτι (2 %)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουερ
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Σοτάρετε τα λαχανικά με 1 κουταλιά της σούπας λάδι και τα βάζετε σε μια κατσαρόλα με νερό για να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια μέσα στην κατσαρόλα τα πολτοποιείτε με μια ράβδο ή στο μίξερ. Σε ένα μπωλ χτυπάτε ελαφρώς το γιαούρτι με το κορν φλάουερ. Σερβίρετε ζεστή τη σούπα στα πιάτα και προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας από το μίγμα του γιαουρτιού σε κάθε πιάτο, βάζετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Μπορείτε να προσθέσετε αν θέλετε και λίγα κρουτόν.